Салат з баклажанів на зиму, солодких перців і помідорів
8 3
60 хв.
Це простий і смачний салат на зиму. Відмінне поєднання баклажанів і овочів дають чудовий результат. А ще принадність цього рецепту в тому, що можна закочувати цей салат з баклажанів на зиму маленькими порціями.
Ріпчасту цибулю очистити, помити і нарізати тонкими півкільцями.
Шаг №4
Перці добре помити, видалити насіння і порізати не тонкою соломкою.
Шаг №5
На дно миски вилити 70 мл рослинного масла, 1 ст. ложку оцту, додати 1 ст. ложку цукру без гірки і 1 ч. ложку солі з гіркою. Викласти овочі шарами. Поставити ємність на повільний вогонь і накрити кришкою. Готувати 40 хвилин з моменту закипання. Салат періодично помішувати.
Шаг №6
Банки помити з содою. Простерилізувати банки і кришки. Гарячий салат з баклажанів на зиму розкласти по стерилізованим банкам і закатати бляшаними кришками. Перевернути банки догори дном і накрити ковдрою до охолодження.
Шаг №7
З цієї порції виходить 1 л салату. Салат з баклажанів на зиму готовий. Особливих умов зберігання не потребує.
Приємного апетиту!