Салат «Лисяча шубка»

10

Оригінальний салат з простих інгредієнтів. Виглядає святково, смак відмінний. Раджу.

Продукти
  • Оселедець (філе) слабосолона — 250 г
  • Печериці — 150 г
  • Яйця — 4-5 шт
  • Морква — 2 шт.
  • Картопля — 200-300 г
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт
  • Майонез — за смаком
  • Масло рослинне
  • Сіль
  • Перець
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготувати продукти для салату «Лисяча шубка». Картопля і яйця відварити і почистити.

Шаг №2

Як приготувати салат «Лисяча шубка»:

Нарізати дрібно цибулю.

Шаг №3

І відправити обсмажуватися на олії.

Шаг №4

Печериці нарізати часточками і відправити до цибулі, додати сіль і перець за смаком. Обсмажувати до тих пір, поки не випарується вся рідина. Готову піджарку остудити.

Шаг №5

Картоплю, яйця і оселедець нарізати кубиком.

Шаг №6

Скласти всі продукти в ємність і заправити майонезом — перемішати і перекласти в салатник.

Шаг №7

Моркву натерти на крупній тертці і обсмажити на рослинному маслі, поки морква не стане м'якою. Як тільки морква охолоне, покрити всю поверхню салату. Прикрасити зеленню.
Салат «Лисяча шубка» готовий. Приємного апетиту!

Вгору