Салат «Картопля по-корейськи»

8 40 хв.

Відкрийте для себе картопля з іншого боку - в салаті зі смаженою куркою і маринованою цибулею.

Продукти
  • Картопля (велика) - 6 шт
  • Куряче філе - 500 г
  • Цибуля ріпчаста (великий) - 2 шт.
  • Часник - 2-3 зубчики
  • Оцет
  • олія
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
Покрокове приготування

Шаг №1

Натираємо картоплю на корейській тертці. Якщо немає такої, то можна на звичайній (дрібної).

Шаг №2

Промиваємо натертий картоплю від крохмалю.

Шаг №3

У воду додаємо оцтову кислоту, я ллю на «око», так, щоб вода була кисленькой.
Після того, як вода закипить, висипаємо картоплю і варимо, періодично помішуючи, 15 хвилин.

Шаг №4

Ріжемо цибулю півкільцями.

Шаг №5

Ставимо маринувати цибулю. Я на склянку води додаю чайну ложку оцту і заливаю цибулю.

Шаг №6

Ріжемо куряче філе соломкою.

Шаг №7

Обсмажуємо курку на олії до золотистої скоринки, можна трішки підсолити м'ясо.

Шаг №8

Після того, як картопля зварився, відкидаємо на друшляк і промиваємо, але не дуже сильно, просто, щоб він охолов. Потім руками віджимаємо і перекладаємо у велику миску.

Шаг №9

Також руками віджимаємо замаринований цибулю, висипаємо м'ясо і цибулю, картоплю.

Шаг №10

Натираємо 2-3 зубчики часнику, солимо, перчимо за смаком. Додаємо рослинне масло, щоб картопля була розсипчастою, все перемішуємо.

Шаг №11

На вигляд салат виходить непоказний, але, повірте, він дуже незвичайний на смак! І під час застілля завжди закінчується першим! Спробуйте, не пошкодуєте!

Вгору