Салат «Жовті тюльпани»

10

Гарний святковий салат «Жовті тюльпани» без сумніву прикрасить ваш стіл. Яскраву, барвисту закуску оцінять ваші гості. До того ж кожна господиня зможе наповнити помідори начинкою по своєму смаку. Мені дуже подобається поєднання крабових паличок, сиру моцарелла і базиліка з помідорами, спробуйте і Ви.

Продукти
  • Помідори жовті — 19 шт.
  • Крабові палички — 100 г
  • Сир моцарелла — 100 г
  • Базилік свіжий — 3 гілочки
  • Яйце варене — 1 шт.
  • Майонез — 1 ст. л.
  • Огірки — 2 шт.
  • Зелений лук — 1 пучок
  • Сіль — за смаком
  • Перець мелений — за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Інгредієнти.

Шаг №2

Зробити надріз на помідор хрест-навхрест. Видалити ложечкою серединку.

Шаг №3

Натерти на тертці крабові палички, яйце. Нарізати дрібно моцарелу і базилік. Додати майонез, перець мелений і сіль. Перемішати.

Шаг №4

Начинити помідори.

Шаг №5

Викласти на блюдо огірки, пучок зеленого цибулі і помідори. Приємного апетиту!

Вгору