Салат із зелених помідорів

10

Гострий салат із зелених помідорів, консервованих на зиму з перцем, морквою і часником.

Продукти
  • Помідори зелені і бурі — 2 кг
  • Морква — 1 шт
  • Перець солодкий — 3 шт.
  • Перець гострий — 1 шт. за смаком
  • Часник — 1 головка
  • Олія — 0,5 склянки
  • Оцет 9% — 0,5 склянки
  • Цукор — 0,5 склянки
  • Сіль — 2 ч. ложки
  • Вода — 1 склянка
Покрокове приготування

Шаг №1

Помідори нарізати часточками.

Шаг №2

Перець дрібно нарізати.

Шаг №3

Моркву натерти на тертці.

Шаг №4

Цибулю подрібнити.

Шаг №5

Перець гострий дрібно нарізати.

Шаг №6

Всі овочі перемішати в каструлі. Додати масло.

Шаг №7

Влити оцет.

Шаг №8

Всипати цукор.

Шаг №9

Додати сіль.

Шаг №10

Влити воду.

Шаг №11

Поставити каструлю з овочами на вогонь, довести до кипіння. Дати овочевої суміші трохи покипіти, не більше 10-15 хвилин, щоб помідори не переварилися.

Шаг №12

Акуратно викласти салат в підготовлені (стерилізовані) банки.

Шаг №13

Закрити (закатати) стерилізованими банки (прокип'яченими) кришками.

Шаг №14

Перевернути банки, накрити (укутати), залишити для повільного охолодження на 5-6 годин.

Вгору