Салат з мови і свіжих овочів

8 2 10 хв. 10 хв.

Делікатесний мову чудово поєднується з хрусткими овочами. Такий салат з мовою із задоволенням їсть навіть моя дитина-«образ малоїжки» ))

Продукти
  • Язик відварний (краще свинячий) - 100 г, Огірок свіжий - 50 г
  • Морква свіжа - 50 г
  • Опеньки мариновані - 25 г
  • Майонез - 40 г
  • Зелень петрушки - 0,25 пучка, Сіль (за бажанням) - за смаком
  • Перець чорний мелений (за бажанням) - за смаком
Приготування

Як робити: Салат з мови і свіжих овочів? Дуже просто читайте далі...

Якщо у вас сирої мову, її треба відварити заздалегідь, так як процес це довгий (2-3 години). Готовий язик відразу прополоскати під холодною водою і зняти шкіру.

Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати салат з язика:

Варений язик нарізати брусочками.

Шаг №2

Гриби нарізати дрібними шматочками.

Шаг №3

Огірок нарізати соломкою.

Моркву натерти.

Шаг №4

Змішати всі інгредієнти.

Шаг №5

Додати майонез, все перемішати. При бажанні можна додати в салат з язиком і опеньками солі і чорного перцю. Я не додавала - солоний смак дають мову, гриби і майонез.

Шаг №6

Нарізати зелень петрушки.

Шаг №7

Подавати салат з мови, щедро посипавши його рубаною петрушкою.

Вгору