Салат з тріски і смажених овочів

9 6

Цей салат готується з вареної тріски, смаженої цибулі і моркви. Подається салат з майонезом.

Продукти
  • Тріска, філе — 600 г
  • ріпчаста Цибуля (дрібно рубаний) — 3 шт.
  • Морква (подрібнена на тертці) — 3 шт
  • Майонез — 200 г
  • Сіль — 1 ч. л.
  • Перець чорний горошком — 4-5 шт.
  • Лавровий лист — 1 шт.
  • Олія рослинна — 1 склянка
  • Вода — 45 г
Приготування

Як робити: Салат з тріски і смажених овочів? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати салат з тріски з овочами:

1. Філе тріски покласти у велику неглибоку сковороду або сотейник, залити водою, додати лавровий лист і чорний перець. Варити на середньому вогні близько 5-10 хвилин, до готовності. Потім злити воду, рибі дати трохи охолонути.

2. У великій сковороді розігріти 0,5 склянки рослинного масла, висипати цибулю, смажити, помішуючи, до золотистого кольору. Перекласти на тарілку, відставити убік.

3. У цій же сковороді розігріти рослинне масло, викласти моркву, готувати на середньому вогні, помішуючи, близько 10 хвилин. Залити водою, варити ще 5-10 хвилин, до випаровування рідини. Відставити сковороду з морквою в бік.

4. Охолоджену рибу розламати на невеликі шматочки, видаливши кісточки.

5. Викласти рибу на дно великої сервіровочної тарілки, зверху викласти смажену цибулю, а на нього моркву. Салат з тріски залити майонезом. Помістити салат з тріски в холодильник на 2-3 години, а краще на ніч.

Вгору