Салат з шпинату з персиком та індичкою

10 3 10 хв. 10 хв.

Незвичайний, ефектний салат зі свіжого шпинату з персиком, смаженою індичкою і сиром пармезан. Здивуйте своїх гостей!

Продукти
  • Шпинат свіжий - 1 жменя
  • Філе індички (або курки, або телятини) - 200 г
  • Персик - 1/2 шт.
  • Сир пармезан - 40 г
  • Перець мелений
  • Паприка
  • Для заправки:
  • Олія оливкова - 3 ст. л.
  • Сік 1/2 лимона
  • Базилік свіжий - 7 листочків
  • Крем-бальзамік - за смаком
Приготування

Як робити: Салат з шпинату з персиком та індичкою? Дуже просто читайте далі...

Невелика порада: якщо ваш шпинат злегка подвял, покладіть його в миску з прохолодною водою - через півгодинки буде виглядати, як тільки що зібраний!

Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати салат з шпинату з персиком:

Шпинат ретельно промити, видалити товсті стебла.

Шаг №2

Шпинат нарізати і викласти на тарілку. Підсолити.

Шаг №3

Персик очистити від шкірки, нарізати скибочками і викласти на шпинат.

Шаг №4

Пармезан нарізати стружкою, зручніше це зробити за допомогою овочерізки.

Шаг №5

Філе індички (або курки, або телятини) замаринувати на кілька хвилин в оливковій олії з додаванням чорного або червоного перцю, можна використовувати паприку. Швиденько підсмажити не сухій сковороді. Викласти на тарілку.

Шаг №6

Приготувати заправку для салату зі шпинатом. Збити оливкову олію з соком лимона, додати подрібнений базилік.

Шаг №7

Заправити салат приготовленим соусом-емульсією і додати крем-бальзамік.
Салат з шпинату готовий. Приємного апетиту!

Вгору