Салат з сезонних овочів

13

Салат зі свіжих сезонних овочів і рисової локшини, з легкої заправкою.

Продукти
  • Капуста червона — 30 г
  • Перець болгарський — 30 г, Морква — 30 г
  • Огірок — 30 г
  • Локшина рисова — 10 г
  • Цибуля зелена — 2 стебла
  • Кінза свіжа — 5 гілочок
  • Для заправки:
  • Сметана — 2 ст. л.
  • Мед — 1 ч. л.
  • Коріандр — 0,3 ч. л.
  • Імбир мелений — 0,3 ч. л.
  • Сіль
  • Перець
Приготування

Як робити: Салат з сезонних овочів? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати салат з сезонних овочів з рисовою локшиною:

1. Капусту шаткуємо максимально тонко. Болгарський перець нарізаємо тонкою соломкою. Огірок і моркву натираємо на тертці для моркви по-корейськи.

2. Рисову локшину заливаємо окропом і через п'ять хвилин промиваємо під холодною водою.

3. Готуємо заправку для салату з сезонних овочів. Змішуємо сметану з медом, тим самим вона перестане бути кислою. Додаємо мелений імбир, коріандр, сіль, перець.

4. Салат з сезонних овочів заправляємо заправкою, присипаємо солоним арахісом — і приємного апетиту!

Вгору