Салат з риби з овочами

10 4 20 хв. 30 хв.

Салат з кети гарячого копчення з овочами, заправлений медитеранским маринадом (оливковою олією з часником, лимонним соком і зеленню).

Продукти
  • Кета гарячого копчення - 150 г
  • Цибуля червоний - 90 г
  • Картопля (відварена) - 150 г
  • Морква - 60 г
  • Помідор - 200 г
  • Для заправки:
  • Олія оливкова (можна інше рослинне) - 120 мл
  • Часник - 15 г (2-3 зубчики)
  • Лимон - 30 г, Зелень петрушки - за смаком
Приготування

Як робити: Салат з риби з овочами? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати салат з риби з овочами:

1. Картоплю відварюємо в киплячій воді (20-25 хвилин), потім нарізаємо кубиком.

2. Так само нарізаємо рибу.

3. Цибулю нарізаємо півкільцями.

4. Моркву нарізаємо часточками, опускаємо в киплячу воду і бланшируем протягом 1 хвилини (з моменту закипання води з овочами). Відразу переміщаємо в воду з льодом.

5. Помідори нарізаємо часточками. Злегка (риба солона) присаливаем.

6. Для заправки змішуємо масло, подрібнений часник, дрібно січену петрушку, сік лимона.

7. Перемішуємо всі інгредієнти і...

Приємного апетиту!

Покрокове приготування

Шаг №1

Шматочки риби.

Шаг №2

Додаємо бланшировану моркву.

Шаг №3

Картопля.

Шаг №4

Червоний цибулю.

Шаг №5

Помідор.

Шаг №6

Заправка (медитеранский маринад).

Вгору