Салат з піджаристого яловичого легкого

9

Хрусткий салат з піджаристого яловичого легені, з картоплею пай.

Продукти
  • Яловиче легке — 100 г
  • Картопля — 50 г
  • Цибуля ріпчаста — 50 г
  • Морква — 30 г
  • Часник — 2 зубки
  • Майонез — 1 ст. л.
  • Петрушка
  • Сіль
  • Перець
Приготування

Як робити: Салат з піджаристого яловичого легкого? Дуже просто читайте далі...

1. Легке відварюємо протягом 30 хвилин, з цибулиною, горошинами чорного перцю і коріандру. Даємо охолонути.

2. Нарізаємо легке тонкою соломкою, обсмажуємо на суміші рослинного і вершкового масел. Смажимо до появи колера. Перекладаємо в миску.

3. У тій же сковороді обсмажуємо цибулю півкільцями, до рум'яного кольору.

4. Після цибулі обсмажуємо моркву соломкою.

5. Змішуємо всі інгредієнти, солимо, перчимо, додаємо часник через прес, рубану зелень, майонез, перемішуємо.

6. Картоплю нарізаємо тонкою соломкою, обсмажуємо у фритюрі.

7. Салат викладаємо через форму, зверху — картопля пай.

Приємного апетиту!

Вгору