Салат з печених овочів на грилі

13 6

Салат з печених овочів на грилі має непередаваний аромат. До такого салату добре подати смажене м'ясо.

Продукти
  • Спаржа — 230 г
  • Гриби печериці (капелюшки) — 180 г
  • Цукіні зелений (нарізаний скибочками завтовшки 0,5 см) — 1 шт.
  • жовтий Цукіні (нарізаний скибочками завтовшки 0,5 см) — 1 шт.
  • Цибуля червона (нарізаний кружечками завтовшки 0,5 см) — 1 шт.
  • Перець болгарський червоний (розрізаний навпіл і очищений від насіння) — 1 шт.
  • Олія рослинна
  • Базилік свіжий (рубаний) — 2 ст. л.
  • Цибуля-шніт (рубаний) — 1 ст. л.
  • Петрушка свіжа (рубана) — 1 ст. л.
  • Сир квесо фреско або подібний (крихти) — 6 ст. л.
  • *
  • Для заправки:
  • червоний винний Оцет — 2 ст. л.
  • Олія оливкова екстра класу — 1 ст. л.
  • Сіль — 0,5 ч. л.
  • Мед — 1,5 ч. л.
  • Гірчиця діжонська — 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений — 0,25 ч. л.
Приготування

Як робити: Салат з печених овочів на грилі? Дуже просто читайте далі...

1. Включити гриль для попереднього розігріву. Грати змастити маслом.

2. Всі інгредієнти для заправки змішати у великій сервіровочної мисці, відставити убік.

3. Приготувати салат. Всі овочі збризнути олією, викласти на промаслений решітку і готувати близько 4 хвилин з кожного боку, до легкого обвуглювання. Перекласти овочі на дощечку, дати охолонути, а потім нарізати шматочками розміром 2,5 див.

4. Смажені овочі і трави викласти в сервірувальну миску з заправкою, перемішати. Посипати салат сиром і подавати відразу ж.

Вгору