Салат із морепродуктів

10 6

Морські гребінці і креветки — основні інгредієнти для цього салату. Також в салат з морепродуктів додають манго і горішки.

Продукти
  • Морські гребінці (варені) — 450 г
  • Креветки (варені, чищені) — 240 г
  • Салатні листя дрібні — 6 склянок
  • Манго або папайя (рублена) — 2 шт.
  • Кешью або мигдаль (смажений) — 2 ст. л.
  • *
  • Для заправки:
  • Сметана нежирна — 1/3 склянки
  • Імбир свіжий (подрібнений) — 2 ч. л.
  • або імбир мелений — 0,5 ч. л.
  • Оцет білий винний — 1 ч. л.
  • Цедра апельсинова — 0,5 ч. л.
  • Сік апельсиновий — 1 ч. л.
  • Кайенский перець — 1 щіпка
Приготування

Як робити: Салат із морепродуктів? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати салат з морепродуктів:

1. Всі інгредієнти для заправки змішати в невеликій мисці, відставити в холодильник.

2. Великі морські гребінці порізати навпіл. У великій мисці змішати гребінці, креветки, салатні листя манго (папайю). Салат з морепродуктів полити заправкою, добре перемішати.

3. Подавати салат з морепродуктів в порційних тарілках, посипавши горішками кешью.

Вгору