Салат з копченої риби, фенхелю і манго

10 4 15 хв.

Цей рецепт не назвеш буденним. Салат дуже оригінальний. Його смак, як і будь-якої іншої страви, буде залежати від якості компонентів. Оцет для салатної заправки краще використовувати винний. До салату добре подати темний хліб.

Продукти
  • Для заправки:
  • Олія оливкова (extra-virgin) - 1/3 склянки
  • Оцет винний - 3 ст. л.
  • Часник, дрібно нарізаний або видавлений через часникодавку - 2 зубки
  • Цукор - щіпка
  • Кріп свіжий, дрібно нарізаний - 1 жменька
  • *
  • Скумбрія (макрель) копчена - 300 г
  • Форель копчена - 150 г
  • Цибулина фенхелю, тонко нарізана (на шатківниці або за допомогою ножа для чищення овочів) - 1 шт.
  • Манго, нарізаний тонкими скибочками) - 1 шт.
  • Зерна 1 гранат
Приготування

Як робити: Салат з копченої риби, фенхелю і манго? Дуже просто читайте далі...

1.Сперва зробіть заправку: добре змішайте всі інгредієнти для заправки в невеликій мисочці.

2.Разделите скумбрію на шматочки. Форель наріжте маленькими смужками. Викладіть рибу на блюдо, додати фенхель і скибочки манго. Посипте зернятками граната.

3.Непосредственно перед подачею до столу, збризніть салат заправкою.

Вгору