Салат з китайської локшини з овочами і птицею

11 6

Локшину швидкого приготування використовуємо як основний інгредієнт для цього салату. У салат з китайської локшиною додаємо овочі і м'ясо будь-якої птиці.

Продукти
  • Стручковий зелений горошок (цукровий) (різаний) - 100 г (1,5 склянки)
  • Перець болгарський червоний (нарізаний смужками) - 1 шт.
  • Китайська яєчна локшина швидкого приготування - 450 г
  • Копчена птиця (курятина, індичатина, качатина) (різана смужками) - 450 г
  • Свіжі листочки кінзи (різані) - 1/2 склянки
  • Зелена цибуля (нарізаний) - 2 ст. л.
  • Перець халапеньо (нарізаний кружечками) - 1 ст. л.
  • *
  • Для заправки:
  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Масло оливкова - 2 ст. л.
  • Соус хрін - 1 ст. л.
  • Рисовий оцет - 1 ст. л.
Приготування

Як робити: Салат з китайської локшини з овочами і птицею? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати салат з китайської локшиною:

1. Приготувати заправку для салату з китайської локшиною. У великій мисці з'єднати всі інгредієнти для заправки і злегка збити віночком або вилкою. Відставити заправку в бік.

2. Зелений горошок і болгарський перець скласти у велику миску і залити окропом, дати постояти приблизно 10 хвилин. Потім осушити овочі і відразу ж залити холодною водою, щоб зберегти колір. Знову осушити.

3. У велику миску скласти локшину і теж залити окропом, накрити і залишити набухати на 10-15 хвилин, потім промити під холодною водою, осушити.

4. У миску з заправкою викласти локшину, зелений горошок з перцем, м'ясо, кінзу, зелену цибулю і халапеньо, добре перемішати з заправкою і подавати салат з китайської локшиною відразу ж.

Вгору