Салат з кислої капусти

6 6

Готується салат з кислої капусти з яблуками і журавлиною. Бажано заправити такий капустяний салат ароматним олією.

Продукти
  • Капуста квашена — 500 г
  • Яблука червоні — 2 шт.
  • Журавлина свіжа — 100 г
  • Цукор — 30 г
  • Олія соняшникова — 60 г
  • Петрушка свіжа для прикраси — 2-3 гілочки
Приготування

Як робити: Салат з кислої капусти? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати салат з кислої капусти:

1. Капусту викласти в друшляк, дати стекти розсолу (фото 1).

2. Спробувати капусту, якщо вам вона здається дуже кислим, то можна промити під холодною водою. Дати воді стекти.

3. Перекласти капусту у велику тарілку. Яблука порізати тонкими часточками. Викласти капусту, додати журавлину, посипати цукром, полити олією, потім салат з кислої капусти добре перемішати (фото 2).

4. Подавати салат з кислої капусти, прикрасивши гілочками петрушки.

Покрокове приготування

Шаг №1

Фото 1.

Шаг №2

Фото 2. Перемішати салат з кислої капусти.

Вгору