Салат із квасолі по-болгарськи

9 3 20 хв. 100 хв.

Любите болгарську кухню? Запропоную зробити салат з квасолі по-болгарськи. Смачно і ситно.

Продукти
  • Квасоля - 300 г
  • Рослинна олія - 1 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Томат-паста - 1 ст .л.
  • Часник - 1-3 зубчики
  • Перець червоний стручковий - 1 шт.
  • Сметана - 2 ст.л.
  • Перець - за смаком
  • Сіль - за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Інгредієнти для салату з квасолею перед Вами.

Шаг №2

Як приготувати салат із квасолі по-болгарськи:

На ніч замочити квасолю у воді.

Шаг №3

Відварити квасолю до готовності (1-1,5 години). Відкинути на друшляк.

Шаг №4

Помити перець, нарізати кубиками або соломкою.

Шаг №5

Почистити часник і цибулю. Цибулю помити. Нарізати дрібними кубиками. Часник натерти на тертці або розчавити в часничниці.

Шаг №6

Всі інгредієнти скласти в миску, посолити і поперчити, додати томат-пасту за смаком.

Шаг №7

Заправити салат з квасолею сметаною. Добре перемішати. Викласти салат з квасолею в салатницю.

Шаг №8

Салат з квасолею по-болгарськи готовий.
Приємного апетиту!

Вгору