Салат з артишоків, груші і лангустінов з апельсиновим цитронетом

12 1 15 хв. 20 хв.

Лангустини з грушею і артишоками - чудова підбірка!

Продукти
  • 1.Лангустины (скампії) - 2шт. (16-20)
  • 2.Сыр пекоріно - 15 г
  • 3.Артишоки в олії - 50 г
  • 4.Груша - 60 г (без шкіри)
  • 5.Помидоры черрі - 50 г
  • 6.Салат Романо - 30 г
  • 7.Тимьян - 1 гілочка
  • 8.Соль і перець
  • Для цитронета:
  • 1.Масло оливкова - 20 мл
  • 2.Сок апельсина - 7 мл
  • 3.Тимьян (листочки) - 3 м
Приготування

Як робити: Салат з артишоків, груші і лангустінов з апельсиновим цитронетом? Дуже просто читайте далі...

Салат романо рвемо руками на сегменти, помідори «черрі» ріжемо навпіл, грушу нарізаємо пластинами, артишоки ріжемо на 2 частини. Лангустини чистимо і обсмажуємо на оливковій олії 2-3 хвилини, солимо, перчимо. Пекоріно нарізаємо тонкими пластинами.

Готуємо цитронет - оливкова олія перемішуємо з соком апельсина і листочками чебрецю.

Всі інгредієнти перемішуємо, заправляємо цитронетом, викладаємо на тарілку і прикрашаємо пелюстками пекоріно.

Вгору