Салат «Гриль № 2»

10 4

Овочі і м'ясо індички, приготовані на сковороді-гриль, дуже смачні і корисні. А якщо ми робимо з них салат з додаванням свіжих овочів, виходить прекрасний легкий вечерю.

Продукти
  • М'ясо індички - 500 г Цукіні - 1 шт.
  • Баклажан - 1 шт.
  • Цибуля зелена - 2 шт.
  • Помідор - 1 шт.
  • Рукола 100 г
  • Олія оливкова
  • Спеції
  • Сіль
  • Бальзамічний соус-крем
Покрокове приготування
1 Салат «Гриль № 2», шаг 1

Баклажани і цукіні ріжемо упоперек тонкими скибочками. Обсмажуємо їх на сковороді-гриль без масла.

:)
2 Салат «Гриль № 2», шаг 2

Салат рукола моєму і трохи підсушуємо. Якщо ви не любите рукколу, замініть її іншим салатом, наприклад радіккіо.

3 Салат «Гриль № 2», шаг 3

Філе індички нарізаємо тонкими скибочками. Оливкова олія з'єднуємо з приправами, за вашим смаком. Маринуємо м'ясо мінімум 30 хв. Обсмажуємо на сковороді-гриль, нарізаємо соломкою.

4 Салат «Гриль № 2», шаг 4

Помідор і зелену цибулю нарізаємо.

5 Салат «Гриль № 2», шаг 5

Змішуємо всі складові. Солимо.

6 Салат «Гриль № 2», шаг 6

Заправляємо оливковою олією і бальзамічним соусом-крем. Приємного апетиту!

Вгору