Салат «Берізка»

Перед приготуванням салату треба попередньо підготувати продукти. Печериці з цибулею обсмажити на рослинному маслі, курячу грудку відварюємо в підсоленій воді. Яйця також зварити. Дрібно нарізати огірок.

Продукти
  • куряче філе — 300 гр.,
  • печериці свіжі — 300 гр.,
  • яйце — 5 шт.,
  • огірок маринований — 5-6 шт.,
  • майонез,
  • цибуля зелена — 50 гр.
Покрокове приготування
1 Салат «Берізка», шаг 1

1 шар — викладаємо обсмажені з цибулею гриби.2 шар — нарізані кубиками куряча грудка.

:)
2 Салат «Берізка», шаг 2

Перемазываем майонезом.

3 Салат «Берізка», шаг 3

Зверху натираємо білок на крупній тертці.

4 Салат «Берізка», шаг 4

3 — викладаємо огірки.Перемазываем.

5 Салат «Берізка», шаг 5

4 — натираємо жовток на дрібній тертці і прикрашаємо.

6 Салат «Берізка», шаг 6

Малюємо майонезом стовбур берізки.Чорні смужки робимо з нарізаних маслин.Зелену цибулю дрібно шаткуємо. І робимо листя берізці.

Вгору