Салат «Азія-стайл»

Нет фото
3 60 хв.

Захотілося мені чогось такого, а йти в магазин було лінь...

Продукти
  • Морква середня — 2 шт.
  • Огірки свіжі — 3 шт.
  • великий Болгарський перець — 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста невеликий — 1 шт.
  • Куряча печінка або просто куряче м'ясо (на любителя, але можна взагалі без курки)
  • Рисова локшина — 0,5 пачки
  • Кунжут
  • Соєвий соус — 5 ст. л.
  • Оцет — 5 ст. л.
  • Оливкова олія — 2 ст. л.
  • Лимонний сік — 1 ч. л.
  • Приправа для моркви по корейськи — 1-2 ч. л. (чим більше, тим гостріше)
  • Цукор — 2 ч. л.
  • Сіль
  • Перець
Приготування

Як робити: Салат «Азія-стайл»? Дуже просто читайте далі...

1. Натерти моркву і огірок на «корейської» тертці, перець порізати тонкими смужками, цибулю порізати тонкими півкільцями.

2. Все скласти в контейнер, залити олією, оцтом і соусом, додати всі приправи, відправити все в холодильник.

3. Локшину замочити на 15 хвилин водою КІМНАТНОЇ температури, злити і на 2 хвилини залити окропом, потім злити і додати в контейнер.

4. Підсмажити курку або печінка на сковороді, порізати тонкими смужками і додати в салат.

5. Можна їсти відразу, а можна дати постояти і охолодитися пару годин.

Приємного Вам апетиту!!!

Вгору