Салат Ананас

20 хв. 50 хв.

Дуже смачний і гарний рецепт! Ми його робимо майже на всі свята,а от сфотографувати не спромоглися)) Для більшої ситності (або при великій кількості гостей) роблю додатковий нижній шар-картопля, штук 5 варених тертих.

Продукти
  • ● вареного або копченого курячого філе — 300 Грам
  • ● банку консервованого ананаса шматочками — 1 Штука
  • ● цибулина — 1 Штука
  • ● сиру — 200 Грам
  • ● яйця — 4 Штуки
  • ● половинок волоських горіхів — 200 Грам
  • ● майонез — За смаком
  • ● зелена цибуля для прикраси — За смаком
Приготування

Як робити: Салат Ананас? Дуже просто читайте далі...

1. Нарізати цибулину півкільцями і замаринувати на 30 хвилин. Щоб приготувати маринад, змішати 1 чайну ложку цукру, 0,5 чайної ложки солі, 1 столову ложку 6%-ного оцту і 1 склянку окропу. Через півгодини маринад злити.

2. Зварити яйця круто і дрібно нарізати.

3. Подрібнити куряче філе.

4. Дрібно натерти сир.

5. Викласти салат на великому блюді шарами у формі ананаса в наступній послідовності: курка, майонез, яйця, цибулю, шматочки ананаса, сир, майонез. Повторити шари ще раз.

6. Рясно змастити верхівку салату майонезом і прикрасити половинками волоських горіхів(на фото подрібнені).

7. Увіткнути пучок зеленого цибулі – він буде бадиллям ананаса.

Вгору