Рибний суп з консервів

10 4 15 хв. 30 хв.

Колись готувати? А непогано б і супчика покуштувати. Відмінне рішення проблеми - швидкий рецепт супу з консервів.

Продукти
  • Консерви «Сардина в олії» - 1 банка
  • або консерви «Сайра натуральна» - 1 банку
  • Вода - 2 л
  • Засипка для супу (дрібні макаронні вироби) або вермішель - 100 г
  • Рослинна олія - 30 г
  • Картопля - 3 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Лавровий лист - 1 шт.
  • Перець - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Зелень - за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготувати продукти для супу рибного з консервів.

Шаг №2

Як приготувати суп з консервів:

Очистити і помити картоплю. Нарізати на кубики.

Шаг №3

У каструлю налити 2 л води, закип'ятити. Опустити картоплю і варити до готовності 20-25 хвилин.

Шаг №4

Тим часом очистити і помити цибулю та моркву. Моркву натерти на крупній тертці. Цибулю нарізати кубиками.

Шаг №5

Розігріти сковороду, налити рослинне масло. Викласти цибулю і моркву. Обсмажити овочі на середньому вогні, помішуючи, до золотистого кольору 3-4 хвилини.

Шаг №6

Викласти засмажку в каструлю до картоплі.

Шаг №7

Відміряти і додати в суп засипання (зірочки) або вермішель. Варити 5-7 хвилин.

Шаг №8

Відкрити рибні консерви, нарізати прямо в банку шматочки риби. І буквально за пару хвилин до готовності викласти рибу в суп.

Шаг №9

Помити і нарізати зелень.

Шаг №10

Посолити, поперчити, додати лавровий лист і зелень. Перемішати.

Шаг №11

Суп рибний з консервів готовий.
Приємного апетиту!

Вгору