Рибні пельмені

8 6 70 хв.

Дуже смачні вийшли рибні пельмені. Ніколи не робила, ось вирішила спробувати.

Продукти
  • Для тіста:
  • тепла Вода - 1 склянка
  • Борошно - 3 склянки
  • Сіль - 0,5 ч. ложки
  • Для начинки:
  • Філе морської риби - 400 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Рослинна олія - 30 г
  • Перець - 1 щіпка
  • Сіль - 1 ч. ложка
Покрокове приготування
1 Рибні пельмені, шаг 1

Як приготувати рибні пельмені:

Продукти для тіста перед вами. Борошно просіяти.

:)
2 Рибні пельмені, шаг 2

Приготувати тісто. Для цього зробити в муці всередині поглиблення, влити теплу воду, посолити і обережно замісити.

3 Рибні пельмені, шаг 3

На столі тісто домесить. Накрити рушником і дати постояти 20 хвилин.

4 Рибні пельмені, шаг 4

В цей час зробити рибний фарш для пельменів. Рибу помити, розрізати на шматки. Філе риби і цибулю прокрутити на м'ясорубці.

5 Рибні пельмені, шаг 5

Посолити і поперчити. Добре перемішати.

6 Рибні пельмені, шаг 6

Тісто розділити на шматочки, трохи менше волоського горіха. Розкачати тонко кружечки качалкою. Викласти чайною ложкою начинку в центр кружечка.

7 Рибні пельмені, шаг 7

Перегнути навпіл і ретельно заліпити краї. Потім зігнути куточки і скріпити їх посередині. Викласти всі пельмені на посипаний борошном стіл.

8 Рибні пельмені, шаг 8

У каструлі закип'ятити воду, посолити, додати лавровий лист і чорний перець горошком. Викласти пельмені. Коли пельмені спливуть, вогонь зменшити і варити рибні пельмені до готовності протягом 7-10 хвилин. Готові пельмені викласти на тарілку шумівкою.

9 Рибні пельмені, шаг 9

Порізати зелену цибулю, змішати з рослинним маслом і сіллю. Полити пельмені.
Рибні пельмені готові. Приємного апетиту!

Вгору