Рибні палички в сухарях

10 4

Філе риби, нарізане невеликими шматочками, швидше готується, апетитніше виглядає і дуже приємно і смачно кушается. Рибні палички в суміші сухарів і сиру можна запекти в духовці, а можна посмажити на сковороді.

Продукти
  • Борошно - 1-2 ст. л.
  • велике Яйце, злегка збите - 1 шт.
  • Філе щільної білої риби (палтус, тріска) - 700 г
  • Сухарі панірувальні домашнього приготування (3 скибочки білого хліба подрібніть до великих крихт, висушіть їх в духовці при 200 градусах протягом 5 хвилин і подрібніть ще раз за допомогою кухонної техніки) - 1 склянка
  • Сир «Пармезан» тертий - ½ склянки
  • Соус «Тартар» - 3 ст. л.
  • Каперси консервовані (промийте і дрібно наріжте) - 1 ч. л.
  • Корнішони (огірочки мариновані), дрібно нарізані - 3 шт
  • Сіль
  • Чорний мелений перець
Приготування

Як робити: Рибні палички в сухарях? Дуже просто читайте далі...

1.Нарежьте рибне філе смужками шириною близько 2,5 див.

2.Перемешайте сухарі з тертим сиром, додайте сіль і перець. Обваляйте шматочки риби в борошні, умочіть у збите яйце. Потім, ретельно обваляйте кожен шматочок в сирно-сухарної суміші.

3.Слегка змастіть деко олією. Викладіть рибу на деко і запікайте в духовці при температурі 200 градусів 10-15 хвилин (один раз переверніть). Або посмажте рибні палички на сковороді (по кілька штук, порціями).

4.Перемешайте готовий соус «Тартар» з каперсами і огірочками. Подайте зі смаженою рибою. Приємного апетиту!

Вгору