Рибні котлети з манкою

7 4 30 хв.

Робили колись рибні котлети з манкою? А даремно. Смачні, соковиті, ніжні.

Продукти
  • Філе морської риби (пангасіуса,тріски, хека) - 500 Г
  • Яйце - 1 шт.
  • Крупа манна - 100 г
  • Вершки - 100 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Сіль - 0,5 ч. ложки
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Масло рослинне - 30 г
Покрокове приготування
1 Рибні котлети з манкою, шаг 1

Продукти для котлет рибних з манкою перед вами.

:)
2 Рибні котлети з манкою, шаг 2

Як приготувати котлети рибні з манкою:

Філе розморозити. Помити. Розрізати на шматочки.

3 Рибні котлети з манкою, шаг 3

Цибуля ріпчаста помити, очистити, розрізати на 4 частини. Пропустити через м'ясорубку філе риби і цибулю.

4 Рибні котлети з манкою, шаг 4

У фарш влити вершки, додати яйце, сіль і перець. Ретельно перемішати всі інгредієнти до однорідного стану. Додати манку. Все ретельно перемішати. Поставити фарш на годину в холодильник.

5 Рибні котлети з манкою, шаг 5

Розігріти сковороду, налити рослинне масло. Мокрими руками сформувати котлети. Обваляти в борошні і викласти в гаряче масло.

6 Рибні котлети з манкою, шаг 6

Обсмажувати котлети рибні з манкою на невеликому вогні до золотистої скоринки з двох сторін (приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку).

7 Рибні котлети з манкою, шаг 7

Рибні котлети з манкою готові. Гарнір по вашому смаку.
Приємного апетиту!

Вгору