Рибні котлети з картопляним пюре

2

Котлети з пангасіуса, у вигляді серця, з пюре двох кольорів і вершковим соусом.

Продукти
  • Пангасіуса (морський язик), філе - 230 г
  • Сир плавлений вершковий (віола) - 40 г
  • Цибуля ріпчаста - 40 г
  • Морква - 30 г
  • Цибуля зелена - 2 пера
  • Вершки 25% - 50 г
  • Сир дор блю - 10 г
  • Шафран - 4 рильця
  • Картопля - 100 г
  • Вершкове масло
Приготування

Як робити: Рибні котлети з картопляним пюре? Дуже просто читайте далі...

1. Філе пангасіуса подрібнюємо разом з плавленим сиром в кухонному комбайні, підсолюємо і додавши мелений запашний перець.

2. Цибулю і моркву нарізаємо дрібним кубиком, обсмажуємо разом до напівготовності, змішуємо його з рибною масою.

3. Зелену цибулю нарізаємо дрібними колечками і додаємо у фарш.

4. Далі ліпимо котлетки, я для цього використовував форму у вигляді серця.

5. Готові котлетки переносимо в жароміцну форму, і без попереднього обсмажування переносимо в духовку, на 12 хвилин при 180 градусах.

6. Для соусу і прогрів шафран в двох столових ложках води. Коли він дав колір, я додав вершки і пліснявий сир, прогрів до загущення.

7. Готове картопляне пюре ділимо на дві частини. В одну частину додаємо буряковий сік, іншу пробиваємо в блендері з брокколли.

Приємного апетиту!

Покрокове приготування
1 Рибні котлети з картопляним пюре, шаг 1

:)
2 Рибні котлети з картопляним пюре, шаг 2

3 Рибні котлети з картопляним пюре, шаг 3

Вгору