Рибна запіканка

6

Рибна запіканка - з пангасиусом, овочами, грибами у вершковому соусі з сиром.

Продукти
  • Пангасіуса (морський язик) - 600 г
  • Картопля - 600 г
  • Печериці - 150 г
  • Цибуля - 120 г
  • Морква - 100 г
  • Часник - 5 зуб.
  • Перець болгарська - 80 г
  • Стебло селери - 70 г
  • Сир грана падано - 30 г, Соус кімчі - 30 г
  • Вершки 36% - 200 мл
  • Моцарелла - 130 г
  • Спеції
  • Зелен.
Приготування

Як робити: Рибна запіканка? Дуже просто читайте далі...

1. Картоплю нарізаємо кружальцями, товщиною близько 5 мм Обсмажуємо на максимальному вогні з двох сторін.

2. Нарізаємо цибулю, моркву, болгарський перець, селера. Обсмажуємо все разом, в кінці додаємо рубаний часник. Ще я б додав свіжого кореня імбиру. Буде непогано.

3. Філе риби нарізаємо тонкими слайсами.

4. На дно форми викладаємо картоплю, підсолюємо, додаємо трохи свіжомеленого перцю. Укладаємо рибку, повторюємо зі спеціями. Зверху пасеровку овочеву. Далі свіжі гриби. Гриби, звичайно, можна було і обсмажити, але у мене їх було мало, і я хотів, щоб запіканка була більше. Закриваємо всі останнім шаром картоплі.

5. У вершки додаємо сир, натертий на дрібній тертці, яка натирає твердий сир в «сніжок». Я додав соус кімчі бейс. Для пікантності та гостроти. Офарбивши заливку в рожевий колір. Додаємо в заливку дрібно рубану зелень.

6. Заливаємо запіканку приготовленою заливкою і відправляємо в духовку запікатися на 25 хвилин при 170 градусах.

7. Далі посипаємо моцарелою і запікаємо до рум'янцю.

Приємного апетиту!

Покрокове приготування
1 Рибна запіканка, шаг 1

Рибу нарізаємо пластами.

:)
2 Рибна запіканка, шаг 2

Обсмажуємо овочі.

3 Рибна запіканка, шаг 3

Викладаємо картоплю на дно форми.

4 Рибна запіканка, шаг 4

Зверху картоплі риба.

5 Рибна запіканка, шаг 5

На рибу пассеровка.

6 Рибна запіканка, шаг 6

Потім гриби.

7 Рибна запіканка, шаг 7

Запіканка готова. Приємного апетиту!

Вгору