Риба на овочевій подушці

12 4 75 хв.

Рибка — сьомга і камбала — на подушці з картоплі, моркви, артишоку і цибулі. Смачно!

Продукти
  • Сьомга — 400 г
  • Камбала — 400 г
  • Картопля — 400 г
  • Морква — 200 г
  • Цибуля ріпчаста — 3 шт.
  • Пастернак — 3 корінця
  • Артишоки — 2 великих або 3 маленьких
  • Вершки жирні — 300 г
  • Зелень — за смаком
  • Сир — на смак
  • Сіль — за смаком
  • Перець — за смаком
Приготування

Як робити: Риба на овочевій подушці? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати рибу на овочевій подушці:

1. Сьомга, камбала, ріпчаста цибуля — ріжемо великими шматочками.

2. Картоплю, моркву, артишок і пастернак — ріжемо кільцями, приблизно по 5 мм.

3. Викладаємо у змащену олією форму: спочатку картоплю внапуск, потім довільно розподіляємо цибулю, моркву, артишок, пастернак, і трохи тертого сиру.

4. Укладаємо зверху шматки риби. Солимо, перчимо за смаком, заливаємо рибу на овочевій подушці вершками так, щоб покрила картоплю.

5. Зелень ЗВЕРХУ і з бажанням тертий сир, але не обов'язково.

6. Закриваємо рибу на овочевій подушці фольгою і в духовку на 40 хвилин при 190-200 градусах. Останні хвилин 5-10 — без фольги, щоб запеклось красиво.

Подати рибку на овочевій подушці можна з листям салату під гірчичним соусом і салатом з редиски і огірка. Смачно!

Покрокове приготування

Шаг №1

Рибка — сьомга і камбала — на подушці з картоплі, моркви, артишоку і цибулі.

Вгору