Риба «хе» по-корейськи

12 4 30 хв. 180 хв.

Знамените корейське блюдо - хе з риби. Рецепт нескладний і цілком доступний для домашнього приготування.

Продукти
  • Філе риби - 300 г
  • Цибуля ріпчаста середній - 4 шт.
  • Часник - 5 зубчиків
  • Коріандр мелений - 1 ч. ложка
  • Сіль - 1 ст. ложка
  • Перець червоний - 1 ст. ложка
  • Цукор - 2 ст. ложки
  • Оцет 9% - 5 ст. ложок
  • або есенція 70% - 1,5 ст. ложки, Масло рослинне - 2 ст. ложки (за смаком
  • Зелень - 1 пучок (за смаком)
  • Соус соєвий - 1 ст. ложка (за смаком)
Приготування

Як робити: Риба «хе» по-корейськи? Дуже просто читайте далі...

Для цієї страви добре підходить малокостная риба - судак, форель, сазан, горбуша, скумбрія.

Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для приготування хе з риби перед вами.

Шаг №2

Як приготувати рибу-хе по-корейськи:

Рибу почистити, випатрати, відокремити філе, нарізати кубиками.

Шаг №3

Викласти філе в емальований або скляний посуд, залити оцтом (або оцтовою есенцією), щільно закрити ємність і маринувати 2 години.

Шаг №4

Цибулю очистити, помити, нарізати кільцями, півкільцями або шашечками.

Шаг №5

Часник очистити, дрібно порубати.

Шаг №6

Зелень помити і дрібно нарізати.

Шаг №7

Рибу віджати від рідини, викласти в посуд.

Шаг №8

Викласти на рибу нарізану цибулю і часник.

Шаг №9

Потім додати коріандр, чорний перець, цукор, сіль.

Шаг №10

Розігріти сковороду, налити рослинне масло. У гаряче масло додати червоний перець, перемішати і відразу зняти масло з вогню.

Шаг №11

Рибу полити гарячим маслом з обсмаженою в ньому червоним перцем. Перемішати. Також заправити рибу зеленню і соєвим соусом.

Шаг №12

Акуратно перемішати і дати хе по-корейськи настоятися півгодини.

Шаг №13

Риба-хе по-корейськи готова.
Приємного апетиту!

Вгору