Рулетики з лососем

9

Рулетики готуються з тіста філо, з лососем і помідорами.

Продукти
  • Тісто філо — 1 упаковка
  • Лосось варений (нарізаний шматочками) — 100 г
  • Лосось копчений (нарізаний шматочками) — 100 г
  • Перець чилі червоний (дрібно рубаний) — 1 шт
  • Помідори-вершки (очищені від шкірки і нарізані) — 1 шт.
  • Гірчиця цільнозернові — 1 ч. л.
  • Кріп свіжий (рубаний) — 2 ст. л.
  • Цибуля зелена (різаний) — 2 шт.
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
  • Масло оливкове екстра класу (для змащування)
Приготування

Як робити: Рулетики з лососем? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати рулетики з лососем:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 190 градусів.

2. У мисці змішати всю рибу, чилі, помідор, гірчицю, кріп і цибулю, посолити, поперчити, добре перемішати.

3. Відокремити два шари тіста філо, порізати на квадрати розміром 5х5 див. Один квадрат покласти на другої, змастити оливковою олією, в середину викласти приблизно 1 повну чайну ложку рибної начинки, згорнути рулетиком, зверху змастити оливковою олією. Проробити те ж саме з іншими листами філо і начинкою.

4. Велике деко застелити пергаментом, викласти на нього рулетики і помістити рулетики з лососем в розігріту духовку на 5-7 хвилин, до золотистого кольору.

Вгору