Рулетики з баклажанів

6

Цю закуску з овочів можна їсти і гарячою, і холодною. Відмінний смак!

Продукти
  • Баклажан — 1 невеликий
  • Помідор — 1 маленький
  • Перець болгарський — 1 маленький
  • Сметана — 1 повна ст. л.
  • Часник — 1 зубчик
  • Зелень петрушки і кропу — трохи
Покрокове приготування

Шаг №1

Баклажан нарізати на поздовжні пласти.

Шаг №2

Посолити (я терла їх один об одного обома сторонами) і залишити на півгодини.

Шаг №3

Поки можна нарізати помідори і перець так, щоб вони потім могли загорнутися в рулеті.
Дрібно нарізати зелень.
У сметану видавити часник і додати зелень, перемішати.

Шаг №4

Після закінчення часу баклажани добре промити водою.
Обсмажити баклажани до золотисто-коричневого кольору. Я смажила їх на грилі, але з таким же успіхом можна це зробити на розігрітій сковороді з оливковою олією.
до Речі, згортати баклажани в рулети слід гарячими, тому як, остигаючи, вони твердіють.

Шаг №5

Змастити смажені баклажани сметанним соусом, викласти помідор і перець, згорнути в рулетик і закріпити зубочисткою.

Приємного апетиту!

Вгору