Рулет з м'ясом і сиром

13

Для такого рулету готується дріжджове тісто, а для начинки використовується свино-яловичий фарш, сир та спеції.

Продукти
  • Для тіста:
  • Тепла вода - 1 склянка
  • Масло вершкове (розм'якшене) - 4 ч. л.
  • Сіль - 1 1/4 ч. л.
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Борошно хлібна - 3 склянки
  • Дріжджі сухі, швидкодіючі - 2 1/4 ч. л.
  • *
  • Для начинки:
  • Фарш свино-яловичий - 450 г
  • Сир Проволонский (подрібнений) - 3/4 склянки
  • Сир Моцарелла (подрібнений) - 3/4 склянки
  • Часниковий порошок - 1/4 ч. л.
  • Чорний мелений перець за смаком
  • Яйце (злегка збите) - 1 шт
  • Сіль за смаком
Приготування

Як робити: Рулет з м'ясом і сиром? Дуже просто читайте далі...

1. Замісити тісто В хлібопічці. На присипаній борошном дошці розкачати тісто в прямокутник розміром приблизно 40х25 див. Накрити тісто харчовою плівкою і залишити «відпочити» при кімнатній температурі хвилин на 10.

2. Тим часом приготувати начинку. У великій мисці змішати фарш, сир і часниковий порошок, посолити і поперчити за смаком, добре перемішати.

3. Викласти начинку на квадрат тесту, залишаючи порожнім близько 1,5 см з кожного краю. Починаючи з довшої сторони згорнути тісто в рулет, краї защипить пальцями.

4. Викласти рулет на промаслений і застелений пергаментом деко, накрити харчовою плівкою і поставити в тепле місце на 30 хвилин.

5. Включити духовку для попереднього розігріву до 180 градусів. Рулет змастити збитим яйцем і поставити деко в духовку. Запікати рулет близько 15-20 хвилин, до золотистого кольору. Готовий рулет порізати на порційні шматочки і подавати теплим.

Вгору