Рулет «Курочка Ряба»

11

Дуже смачний м'ясний рулет з підчеревини і курячих потрошки.

Продукти
  • Підчеревина м'ясна пластом - 750 г
  • Курячі серця і шлуночки - по 250 г
  • Морква - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Сіль
  • Перець
  • Великі білі хлібні сухарі - 1 склянка
  • Молоко - 150 мл
  • Яйця - 2 шт
  • Вершкове масло або інший жир - 50 г
Покрокове приготування
1 Рулет «Курочка Ряба», шаг 1

Як приготувати м'ясний рулет:

Потрошки почистити і відварити. Підчеревину розрізати навпіл (як корж торта), але не до кінця. Розгорнути як книжку і трохи відбити, щоб товщина була однаковою. Посолити її і поперчити. Сухарі залити теплим молоком. Цибулю і моркву почистити і дрібно порізати, обсмажити на олії. Пропустити на м'ясорубці через велику решітку потрошки, сухарі і обсмажені овочі. Додати яйця, все вимішати, посолити і поперчити.

:)
2 Рулет «Курочка Ряба», шаг 2

Викласти начинку на підчеревину і згорнути рулетом.

3 Рулет «Курочка Ряба», шаг 3

М'ясний рулет загорнути туго у фольгу (кілька шарів). Деко з рулетом поставити в духовку, розігріту до 180-200 градусів на 1 годину 40 хвилин - 2 години. Потім дати м'ясного рулету охолонути у фользі на холоді. Розгорнути рулет і тонко нарізати.

4 Рулет «Курочка Ряба», шаг 4

Нарізану м'ясний рулет. Приємного апетиту!

Вгору