Рулет з лаваша з грибами і сиром

6 45 хв.

Сьогодні хочу представити вашій увазі рулет з лаваша з грибами і сиром. Готувати його зовсім не складно і довго.

Продукти
  • Лаваш тонкий – 5 шт. (круглої форми
  • якщо овальний, 2 шт.)
  • Печериці або інші гриби – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт
  • Сир твердий – 200 грам
  • Сіль – за смаком
  • Чорний перець мелений – за смаком
  • Масло рослинне рафіноване – для смаження
Покрокове приготування
1 Рулет з лаваша з грибами і сиром, шаг 1

Печериці помийте і висушіть. Деякі господині очищають капелюшки печериць. Я цього не роблю. Якщо вам більше подобаються печериці очищені, то проробіть цю процедуру.
Потім печериці дрібно поріжте кубиками і відправте смажитися в сильно розігріту сковороду, на рослинному маслі.

:)
2 Рулет з лаваша з грибами і сиром, шаг 2

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, вимийте і поріжте, але не півкільцями, а кубиками. Нам необхідно, щоб і гриби і цибулю були однакової форми. Після чого відправте цибулю смажитися до грибів.

3 Рулет з лаваша з грибами і сиром, шаг 3

Поки гриби з цибулею смажать, твердий сир порізати також кубиками. Ось тут форма нарізки сиру не принципова, так як він все одно розплавиться. Тому ви можете його навіть натерти на тертці.

4 Рулет з лаваша з грибами і сиром, шаг 4

Коли гриби будуть майже готові, приправте їх усіма спеціями і додайте до них сир. Перемішайте все і смажте ще близько 5 хвилин. Ступінь готовності визначайте по сиру – якщо він розплавився, то гриби можна знімати з вогню.

5 Рулет з лаваша з грибами і сиром, шаг 5

Лаваш розстеліть і викладіть на нього порцію грибної начинки.

6 Рулет з лаваша з грибами і сиром, шаг 6

Загорніть лаваш рулетом або конвертом, кому як зручно, і залиште його просочуватися на 1 годину. Для кращого просочування оберніть його харчовою плівкою, яку перед подачею на стіл зніміть. Розріжте рулет на порційні шматочки і викладайте його на тарілку.

Вгору