Рулет «Аргентина»

12 20 хв. 40 хв.

Рецепт цього чудового рулету мені порадила моя колишня колега. Вона родом з Аргентини... Звідси і назва. Легке і миттєве тісто, всього лише 10 хв. випічки. А начинка може бути будь-яка. Дуже смачна закуска, може послужити і легкою вечерею.

Продукти
  • Для тіста:
  • Яйця - 3 шт.
  • Борошно - 3 столові ложки
  • Цукор - 3 ст. ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Для начинки:
  • Сир вершковий - 100 г
  • Сир твердий - 50 г
  • Шинка куряча - 150 г
  • Помідори - 2-3 шт.
  • Салат
  • Маслини - 15 шт
  • Сіль
  • Перець
Приготування

Як робити: Рулет «Аргентина»? Дуже просто читайте далі...

Цей рецепт закусочного рулету я вже публікувала на іншому сайті кілька років тому.

Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати закусочний рулет:

Білки відділяємо від жовтків. Ретельно збиваємо білки в пишну піну.

Шаг №2

Жовтки збиваємо з цукром, додаємо сіль і борошно. Знову збиваємо.

Шаг №3

Збиті білки переміщаємо в посуд до жовтків.

Шаг №4

Акуратно перемішуємо, знизу вгору. Не кваплячись, щоб тісто залишилося ніжним і пишним.

Шаг №5

На деко покласти папір для випічки. Ложкою викладаємо тісто і розрівнюємо, щоб вийшов рівномірний шар.

Шаг №6

Випікаємо при 150 градусах 10 хвилин. Не більше! Виймаємо папір і поміщаємо на вологе кухонне рушник. Даємо охолонути кілька хвилин. Перед тим, як приступити до наповнення, обережно відокремлюємо тісто від паперу, допомагаємо собі, якщо потрібно, ножем.

Шаг №7

Корж змащуємо вершковим сиром.

Шаг №8

Викладаємо натерту на крупній тертці ковбасу. У мене була куряча шинка, звичайно, ви можете використовувати будь-яку ковбасу. Якщо у вас нарізка, подрібнювати його не потрібно.
Посипаємо тертим твердим сиром, підійде будь-який на ваш розсуд.

Шаг №9

Помідори ріжемо тонкими скибочками, підсолюємо і викладаємо.

Шаг №10

Салат теж ріжемо і викладаємо.

Шаг №11

Маслини ріжемо кружечками і теж викладаємо.

Шаг №12

Згортаємо рулет, з довгого краю, допомагаючи собі папером.

Шаг №13

Рулет щільно загортаємо в папір, як цукерку, і відправляємо закусочний рулет в холодильник на кілька годин.

Шаг №14

Нарізаємо закусочний рулет гострим ножем і насолоджуємося.
Приємного апетиту!

Вгору