Рулет «Аргентина»

12 20 хв. 40 хв.

Рецепт цього чудового рулету мені порадила моя колишня колега. Вона родом з Аргентини... Звідси і назва. Легке і миттєве тісто, всього лише 10 хв. випічки. А начинка може бути будь-яка. Дуже смачна закуска, може послужити і легкою вечерею.

Продукти
  • Для тіста:
  • Яйця - 3 шт.
  • Борошно - 3 столові ложки
  • Цукор - 3 ст. ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Для начинки:
  • Сир вершковий - 100 г
  • Сир твердий - 50 г
  • Шинка куряча - 150 г
  • Помідори - 2-3 шт.
  • Салат
  • Маслини - 15 шт
  • Сіль
  • Перець
Приготування

Як робити: Рулет «Аргентина»? Дуже просто читайте далі...

Цей рецепт закусочного рулету я вже публікувала на іншому сайті кілька років тому.

Покрокове приготування
1 Рулет «Аргентина», шаг 1

Як приготувати закусочний рулет:

Білки відділяємо від жовтків. Ретельно збиваємо білки в пишну піну.

:)
2 Рулет «Аргентина», шаг 2

Жовтки збиваємо з цукром, додаємо сіль і борошно. Знову збиваємо.

3 Рулет «Аргентина», шаг 3

Збиті білки переміщаємо в посуд до жовтків.

4 Рулет «Аргентина», шаг 4

Акуратно перемішуємо, знизу вгору. Не кваплячись, щоб тісто залишилося ніжним і пишним.

5 Рулет «Аргентина», шаг 5

На деко покласти папір для випічки. Ложкою викладаємо тісто і розрівнюємо, щоб вийшов рівномірний шар.

6 Рулет «Аргентина», шаг 6

Випікаємо при 150 градусах 10 хвилин. Не більше! Виймаємо папір і поміщаємо на вологе кухонне рушник. Даємо охолонути кілька хвилин. Перед тим, як приступити до наповнення, обережно відокремлюємо тісто від паперу, допомагаємо собі, якщо потрібно, ножем.

7 Рулет «Аргентина», шаг 7

Корж змащуємо вершковим сиром.

8 Рулет «Аргентина», шаг 8

Викладаємо натерту на крупній тертці ковбасу. У мене була куряча шинка, звичайно, ви можете використовувати будь-яку ковбасу. Якщо у вас нарізка, подрібнювати його не потрібно.
Посипаємо тертим твердим сиром, підійде будь-який на ваш розсуд.

9 Рулет «Аргентина», шаг 9

Помідори ріжемо тонкими скибочками, підсолюємо і викладаємо.

10 Рулет «Аргентина», шаг 10

Салат теж ріжемо і викладаємо.

11 Рулет «Аргентина», шаг 11

Маслини ріжемо кружечками і теж викладаємо.

12 Рулет «Аргентина», шаг 12

Згортаємо рулет, з довгого краю, допомагаючи собі папером.

13 Рулет «Аргентина», шаг 13

Рулет щільно загортаємо в папір, як цукерку, і відправляємо закусочний рулет в холодильник на кілька годин.

14 Рулет «Аргентина», шаг 14

Нарізаємо закусочний рулет гострим ножем і насолоджуємося.
Приємного апетиту!

Вгору