Рубець з квасолею і картоплею

11 4 15 хв. 50 хв.

Апетитне зимова страва з рубця, рецепт приготування з квасолею і картоплею. Насичений смак!

Продукти
  • Рубець — 800 г
  • Морква — 1 шт.
  • Цибуля — 1/2 шт.
  • Селера стеблевый — 1 черешок
  • Картопля — 4 шт.
  • Квасоля червона відварна — 200 г
  • Вино червоне сухе — 100 мл
  • Бульйон — 500-700 мл
  • Петрушка — 1 пучок
  • Сіль
  • Перець
Приготування

Як робити: Рубець з квасолею і картоплею? Дуже просто читайте далі...

Я купую в супермаркеті вже попередньо підготовлений і нарізаний рубець. Якщо у вас немає такої можливості, доведеться трохи повозитися, щоб підготувати рубець.

Рецепт попередньої обробки:

Ретельно вимити рубець, залишити в воді на пару годин, міняти воду. Потім відварити 1,5-2 години з додаванням гілочки розмарину. Після чого нарізати рубець. У цьому випадку не дуже тонко.

Покрокове приготування
1 Рубець з квасолею і картоплею, шаг 1

Цибулю, моркву і селеру, нарізані кубиками, обсмажуємо на оливковій олії.

:)
2 Рубець з квасолею і картоплею, шаг 2

Додаємо попередньо підготовлений рубець і теж обсмажуємо.

3 Рубець з квасолею і картоплею, шаг 3

Додаємо вино і даємо йому випаруватися. Додаємо трохи бульйону і тушкуємо під кришкою близько 20-30 хвилин.

4 Рубець з квасолею і картоплею, шаг 4

Додаємо картоплю, порізану кубиком, і відварну червону квасолю. Додаємо бульйон, щоб покрив вміст каструлі на 1 палець. Варимо близько 15 хвилин, до готовності картоплі.

5 Рубець з квасолею і картоплею, шаг 5

Перчимо і додаємо подрібнену петрушку.

6 Рубець з квасолею і картоплею, шаг 6

Приємного апетиту!

Вгору