«Троянди» з тонких млинців з сьомгою

10

Млинці на молоці, з заварного тіста з додаванням окропу, для особливої ніжності млинчиків. Млинці з начинкою з червоної риби, оформлені у вигляді троянд, - безперечне прикраса святкового столу.

Продукти
  • Сьомга слабосолона - 200-300 г
  • Яйця - 2 шт
  • Молоко - 1 склянка
  • Вода (окріп) - 1 склянка
  • Борошно - 1-1,5 склянки
  • Рослинне масло - 3 ст. ложки
  • Сода - 0,5 ч. ложки
  • Оцет - 0,5 ч. ложки
  • Сіль - 1 ч. ложка
  • Цукор - 3 ч. ложки
Покрокове приготування

Шаг №1

Як зробити «троянди» з млинців з сьомгою:

Яйця розбити в миску.

Шаг №2

Влити молоко.

Шаг №3

Додати сіль, цукор. Поступово всипати борошно, перемішуючи. Тісто повинно бути помірної густоти.

Шаг №4

Влити склянку окропу, перемішати. Влити олію, перемішати.

Шаг №5

Соду погасити оцтом.

Шаг №6

Додати соду в тісто. Перемішати до однорідності. Залишити хвилин на 15.

Шаг №7

Розігріти сковороду. Налити порцію тесту на сковороду, смажити млинці з двох сторін до рум'яної скоринки. Млинці смажити на сухій сковороді.

Шаг №8

Сьомгу нарізати тоненькими смужками.

Шаг №9

Млинець розрізати навпіл. Загорнути край половинки млинця (з боку кола).

Шаг №10

На загорнутий край викласти шматочок сьомги. Накрити сьомгу протилежною стороною млинця.

Шаг №11

Згорнути млинці з сьомгою рулетиком. Сколоти зубочисткою.
так само загорнути інші млинці. «Троянди» з млинців з сьомгою готові.

Шаг №12

Готові «троянди» з млинців з сьомгою викласти на листя салату і подавати до столу. Приємного апетиту!

Вгору