Різдвяна й новорічна випічка

13

Різдвяна й новорічна випічка може бути підготовлена за 3-4 тижні до свят. Зберігати зручно в жерстяних банках і коробках в прохолодному місці (не в холодильнику). Вашій увазі пропонується кілька видів різдвяного печива.

Продукти
  • «Шоколадні квадратики з горіхами»:
  • 150 г м'якого сл. масла
  • 1 дес. л. коричневого цукру
  • 2 яйця
  • 1 ст. л. какао, 1 ч. л. ваніліну, 1 ч. л. пекарск. порошку
  • 2 дес. л. борошна
  • 2 дес. л. горіхів (фундук)
  • *
  • «Кокосові гірки»:
  • 4 білка
  • 200 г кокосової стружки
  • 200 г цукру
  • *
  • «Бідняк»:
  • 4 жовтки
  • 4 ст. л. сах. пудри
  • 4 ст. л. вершків (до 20%)
  • 1/2 ст. л. коньяку, 1/2 ч. л. кардамону
  • 175 г борошна
  • 1 кг жиру для фритюру
  • *
  • «Кренделі»:
  • 2 варені жовтки
  • 2 сирих жовтка
  • 125-200 г цукру
  • 300 г борошна
  • 250 г сл. масла
  • 1 яйце
Приготування

Як робити: Різдвяна й новорічна випічка? Дуже просто читайте далі...

Тут представлені 4 види печива, яке можна випікати заздалегідь. Це: «Шоколадні квадратики з горіхами», «Кокосові гірки», «Бідняк», «Кренделі».

*

»Шоколадні квадратики з горіхами»:

Збити масло з цукром, додаючи при цьому яйця. Всі сухі інгредієнти змішати + збите масло. Зверху посипати подрібненими горіхами. Випікати на середньому рівні 15 хв. при 200 градусах. Розрізати на квадрати гарячу випічку.

*

»Кокосові гірки»:

Все змішати і потримати 10 хв. на слабкому вогні (не кип'ятити!). Потім викласти випікати (розподілити у вигляді маленьких гірок) при 200 градусах протягом 10-12 хвилин.

*

»Бідняк»:

Робити так само, як печиво «Хмиз».

*

»Кренделі»:

Розтерти 4 жовтки (сирі й варені) разом. Збити їх з цукром, додати масло (розм'якшене) з борошном. Тісто поставити в холодильник на 2 години або на ніч. Розкачати в ковбаску і формувати кренделі у вигляді кружка з перехлестнутыми 2-ма кінцями (можна розкачати довгу ковбаску і, відрізаючи по шматочку 8-10 см, формувати кренделі). Вмочати в збите яйце (білок+жовток) і потім крупний цукор. Випікати 8-10 хв. при 175 градусах.

Вгору