Рогалик «Корншпиц»

11

Житньо-пшеничні рогалики з хрусткою скоринкою і пряним смаком.

Продукти
  • Борошно пшеничне - 320 г
  • Борошно житнє - 160 г
  • Дріжджі сухі - 1,5 ч.л.
  • Вода - 300 г
  • Коричневий цукор - 2 ст.л.
  • Масло рослинне - 40 г
  • Солод - 3 ст.л.
  • Висівки - 3 ст.л.
  • Насіння кунжуту - 1 ст.л.
  • Насіння льону - 1 ст.л.
  • Кмин - 1 ч.л.
Приготування

Як робити: Рогалик «Корншпиц»? Дуже просто читайте далі...

1. Солод залити 50 г окропу. Додати 2 ст.л. борошна і залишити на пів години в теплому місці.

2. У теплій воді розвести дріжджі, 2 ст.л борошна, 2 ст.л. коричневого цукру. Перемішати. Дати 15 хвилин, щоб опара піднялась.

3. Змішати борошно пшеничне і житнє, додати сіль, висівки. Перемішати.

4. Солод влити в борошно. Додати опару. Замісити тісто і залишити на 2 години підходити. Місіть пару раз в процесі.

5. Сформувати рогалики. Посипати кунжутом, льоном і кмином.

6. Залишити, щоб підійшло на пів години.

7. Випікати в нагрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин.

Вгору