Житні грінки по-французьки

10

Грінки по-французьки - оригінальна закуска на скибочках житній булки. Краще поєднувати м'який і напівтвердий сорти сиру. У мене Камамбер і Раклет.

Продукти
  • Сир м'який - 150 г
  • Сир напівтвердий - 150 г
  • Булка житнє - 2 шт.
  • Яйце - 1 шт
  • Майонез - 2 ст.л.
  • Сіль - за смаком
  • Часник - 4 зуб.
  • Маслини без кісточки - 4 шт
  • Зелень - 1 вет.
  • Масло вершкове - 20 г
Приготування

Як робити: Житні грінки по-французьки? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати грінки житні:

1. Натерти на крупній тертці обидва види сиру. Змішати.

2. Видавити часник. додати в сирну суміш.

3. Яйце відварити круто, очистити, натерти на тертці і змішати з сиром.

4. Додати майонез і все ретельно перемішати.

При необхідності посолити.

5. Житні булки розрізати навпіл. Змастити тонким шаром вершкового масла і підсмажити 3 хвилини в гарячій духовці.

6. Покрити грінки житні товстим шаром сирної пасти.

7. Грінки по-французьки прикрасити нарізаними кільцями маслинами і зеленню.

Вгору