Різотто «Сангвинелли»

6

Страва північно-італійської кухні - різотто з пармезаном і незвичайними, пурпурно-червоними апельсинами Сангвинелли.

Продукти
  • Рис арборіо - 1 склянка
  • Цибуля червоний - 0,5 шт.
  • Сир пармезан (тертий) - 100 г
  • М'ясний бульйон - 2 склянки
  • червоні Апельсини (сік апельсинів) - 8 шт.
  • Масло вершкове - 70 г
Покрокове приготування
1 Різотто «Сангвинелли», шаг 1

На сковороді з товстим дном розтопити масло.

:)
2 Різотто «Сангвинелли», шаг 2

Дрібно нарізати цибулю, викласти на сковороду і підрум'янити його, помішуючи.

3 Різотто «Сангвинелли», шаг 3

Додати рис. Перемішати.

4 Різотто «Сангвинелли», шаг 4

Додати трохи апельсинового соку (приблизно 0,5 склянки).

5 Різотто «Сангвинелли», шаг 5

Влити трохи бульйону (приблизно 0,5 склянки).

6 Різотто «Сангвинелли», шаг 6

Тушкувати, помішуючи, на невеликому вогні, поки вся рідина не вбереться.

7 Різотто «Сангвинелли», шаг 7

Потім влити ще трохи соку і бульйону. Так готувати різотто, помішуючи і підливаючи потроху сік і бульйон, 20 хвилин.

8 Різотто «Сангвинелли», шаг 8

Всипати тертий пармезан, перемішати.

9 Різотто «Сангвинелли», шаг 9

Різотто «Сангвинелли» готове.
Приємного апетиту!

Вгору