Різотто з огірком, лососем і естрагоном

10 4

Це рецепт швидкого різотто, в якому рис відразу заливається бульйоном і вином. А потім вводиться риба і естрагон.

Продукти
  • Лосось (сьомга), філе без кісток і шкірки (різане кубиками) - 450 г
  • Естрагон свіжий (дрібно рубаний) - 3 ст. л.
  • Рис для різотто - 350 г
  • Масло вершкове - 25 г
  • Цибуля зелена (різана біла частина) - 1 пучок
  • Огірок (нарізаний кубиками) - 1/2 шт.
  • Бульйон курячий або рибний - 1,2 л
  • Вино біле сухе - 150 г
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
Приготування

Як робити: Різотто з огірком, лососем і естрагоном? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати різотто з лососем і огірком:

1. У великому сотейнику розтопити вершкове масло, викласти цибулю і огірок, готувати, помішуючи, приблизно 2-3 хвилини.

2. Ввести в сотейник рис, залити бульйоном і вином, довести до кипіння, зменшити вогонь і готувати, не накриваючи сотейник кришкою, близько 10 хвилин, періодично помішуючи.

3. Ввести в сотейник з рисом рибу, посолити і поперчити страву за смаком. Готувати, помішуючи, ще близько 5 хвилин. Потім накрити сотейник кришкою, погасити вогонь і дати різотто з лососем настоятися протягом 5 хвилин.

4. Зняти кришку, в різотто з лососем ввести естрагон, злегка перемішати з рисом і рибою.

Вгору