Різотто з морепродуктами

10

Ароматне розсипчасте «різотто з морепродуктами.

Продукти
  • Рис Карнаролі - 150 г
  • Олія оливкова - 75 мл
  • Бульйон рибний - 300 мл
  • Часник - 2 зуб.
  • Перець чилі - 1/10 шт.
  • Вино біле сухе - 50 мл
  • Креветки королівські - 200 г
  • Мідії «ківі» в мушлях - 8 шт
  • цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Перець червоний мелений - на кінчику ножа
  • Сіль - за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

1. Цибулю очистити, дрібно нарізати.
2. У великій сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити у ньому цибулю до прозорості. Дрібно нарізаний часник обсмажити з цибулею.
3. Вимити рис до прозорості води, додати до цибулі з часником і прожарити протягом 2-3 хвилин.
4. Додати 150 мл бульйону, гасити поки вода не випарується.
5. Додати бульйон, що залишився, перемішати.
6. Завантажити в сковороду з рисом морепродукти, перець чилі, влити вино, посолити, поперчити, перемішати, накрити кришкою і варити до випаровування рідини.

Вгору