Рис з томатами

6 4 40 хв.

Рис з томатами — пісне і легке блюдо, яке також підійде вегетаріанцям і тим, хто дотримується низькокалорійної дієти.

Продукти
  • Рис довгозернистий — 1 склянка
  • Помідори-вершки (чищені і дрібно рубані) — 6 шт
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Бульйон овочевий — 1 стакан, Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

1. Цибулю почистити і дрібно порубати, скласти в чашу кухонного процесора разом з помідорами.

Шаг №2

2. Пюрировать до однорідного стану.

Шаг №3

3. Перелити пюре в каструлю, додати бульйон, на середньому вогні довести до кипіння, періодично помішуючи.

4. Насипати в каструлю рис, зменшити вогонь, накрити каструлю кришкою і варити рис хвилин 20-25, до м'якого стану і повного випаровування рідини. Посолити і поперчити за смаком рис. Подавати відразу ж.

Вгору