Рис по-кантонски

7 4 30 хв. 30 хв.

Одна з найпопулярніших страв китайської кухні. Готується рис по-кантонски легко і швидко.

Продукти
  • Рис дліннозерновой - 250 г
  • Яйця - 2 шт.
  • Шинка - 200 г
  • Зелений горошок (заморожений або свіжий) - 1-1,5 чашки
  • Масло рослинне - 2-3 ст.л
  • Соєвий соус - за смаком
  • Сіль
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати рис по-кантонски:

Рис відварити в солоній воді, злегка «аль денте». Охолодити.

Шаг №2

Зелений горошок (заморожений або свіжий) відварити 5 хвилин,перекинути в друшлаг

Шаг №3

Яйця посолити,збити

Шаг №4

Посмажити омлетик

Шаг №5

Нарізати омлетик «локшиною»

Шаг №6

Шинку нарізати маленькими кубиками

Шаг №7

У Воке або глибокій сковороді обсмажити шинку і горошок

Шаг №8

Додати рис, обсмажити

Шаг №9

Додати омлетик,обсмажити все разом

Шаг №10

Влити соєвий соус,перемішати і тушкувати 1 хвилину

Шаг №11

Рис по-кантонски готовий. Приємного апетиту!

Вгору