Рис по-кантонски

7 4 30 хв. 30 хв.

Одна з найпопулярніших страв китайської кухні. Готується рис по-кантонски легко і швидко.

Продукти
  • Рис дліннозерновой - 250 г
  • Яйця - 2 шт.
  • Шинка - 200 г
  • Зелений горошок (заморожений або свіжий) - 1-1,5 чашки
  • Масло рослинне - 2-3 ст.л
  • Соєвий соус - за смаком
  • Сіль
Покрокове приготування
1 Рис по-кантонски, шаг 1

Як приготувати рис по-кантонски:

Рис відварити в солоній воді, злегка «аль денте». Охолодити.

:)
2 Рис по-кантонски, шаг 2

Зелений горошок (заморожений або свіжий) відварити 5 хвилин,перекинути в друшлаг

3 Рис по-кантонски, шаг 3

Яйця посолити,збити

4 Рис по-кантонски, шаг 4

Посмажити омлетик

5 Рис по-кантонски, шаг 5

Нарізати омлетик «локшиною»

6 Рис по-кантонски, шаг 6

Шинку нарізати маленькими кубиками

7 Рис по-кантонски, шаг 7

У Воке або глибокій сковороді обсмажити шинку і горошок

8 Рис по-кантонски, шаг 8

Додати рис, обсмажити

9 Рис по-кантонски, шаг 9

Додати омлетик,обсмажити все разом

10 Рис по-кантонски, шаг 10

Влити соєвий соус,перемішати і тушкувати 1 хвилину

11 Рис по-кантонски, шаг 11

Рис по-кантонски готовий. Приємного апетиту!

Вгору