Рис басматі з буряком

7

Незвичайний рецепт смачної страви з рису - з відвареної буряком, цибулею і обсмаженою мигдалем.

Продукти
  • Рис басматі - 1 склянка
  • Буряк варена, нарізана кубиками - 70 г
  • Цибуля ріпчаста, дрібно нарізаний - 1-2 шт.
  • Мигдаль, обсмажений - 2-3 ст. ложки
  • Овочевий бульйон - 2 склянки
  • Олія оливкова - 2 ст. ложки
  • Сіль - 1 щіпка
Покрокове приготування
1 Рис басматі з буряком, шаг 1

Як приготувати рис басматі:

В каструльці (сотейнику) закип'ятити овочевий бульйон.

:)
2 Рис басматі з буряком, шаг 2

На сковороді розігріти олію. Викласти нарізану цибулю і обсмажити, помішуючи, до золотистого кольору.

3 Рис басматі з буряком, шаг 3

Додати рис. Перемішати.

4 Рис басматі з буряком, шаг 4

Викласти буряк і мигдаль. Перемішати.

5 Рис басматі з буряком, шаг 5

Залити киплячим бульйоном. Посолити.

6 Рис басматі з буряком, шаг 6

Пермешать, накрити кришкою і готувати на повільному вогні 18 хвилин.

7 Рис басматі з буряком, шаг 7

Рис басматі з буряком можна подавати. Приємного апетиту!

Вгору