Різнокольорові млинці з начинкою

16

Кольорові млинці, з карамельним апельсином і кремом з маскарпоне.

Продукти
  • Молоко — 500 мл
  • Яйця — 2 шт.
  • Борошно — 200 грам
  • Олія рослинна — 2 столових ложки
  • Цукор — 1 столова ложка
  • Сіль — 1 щіпка
  • Апельсин — 1 шт. (великий)
  • Масло вершкове — 20 г
  • Цукор — 50 г
  • Яйце куряче — 1 шт
  • Сир маскарпоне — 100 г
  • Барвники натуральні:
  • Буряк
  • Куркума
  • Шпинат
  • Для прикраси:
  • Шоколад
  • Цукрова пудра
Приготування

Як робити: Різнокольорові млинці з начинкою? Дуже просто читайте далі...

1. Яйце збиваємо з сіллю і цукром. Додаємо молоко. Поступово всипаємо борошно, не перестаючи заважати. В кінці додаємо масло.

2. Розливаємо тісто по трьом мисках. Для червоних млинців у тісто додаємо буряковий сік. Просто натираємо на крупній тертці буряк і руками вичавлюємо сік у ємність з тістом.

Для жовтих млинчиків використовуємо куркуму.

Для зелених — морожений шпинат. Опускаємо 20 грам шпинату в окріп на хвилину, потім пробиваємо в блендері разом з тестом.

Пропорції наших натуральних барвників підбирайте самі — додавайте, перемішуйте і аналізуйте результат.

3. Далі випікаємо, як і звичайні млинці.

4. Апельсин очистити від шкірки, вирізаємо ножем м'якоть, залишаючи жорсткі перегородки.

На суху сковороду додаємо пару столових ложок цукру, як почне танути — додамо шматочок вершкового масла, інтенсивно помішуємо і готуємо до легкого потемніння маси.

Далі додаємо в карамель апельсин, нарізаний довільно, готуємо хвилину і знімаємо з вогню.

5. Тепер крем. Жовтки збиваємо з цукром дочиста з допомогою блендера. Потім додаємо сир і пробиваємо до однорідного стану. Крем готовий.

6. Далі начиняємо млинці апельсиновою начинкою і кремом, поливаємо розтопленим шоколадом, посипаємо пудрою і їмо.

Приємного апетиту!

Покрокове приготування

Шаг №1

Приємного апетиту!

Вгору