Суп овочевий

12 8 40 хв.

Дуже смачний суп овочевий, бальзам для шлунку. Люблю легкі супи на обід.

Продукти
  • Вода - 2,5 л
  • Огірки солоні - 3-4 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Картопля - 4-5 шт.
  • Перлова крупа - 0,5 склянки
  • Томат-паста - 1-2 ст. ложки, Рослинне масло - 30 г
  • Сіль - на смак
  • Перець - за смаком
  • Лавровий лист - 1 шт
  • Зелень - за смаком
Покрокове приготування
1 Суп овочевий, шаг 1

Як приготувати суп овочевий:

Налити в каструлю і закип'ятити 2,5 л води. Тим часом очистити, помити і нарізати кубиками картоплю.

:)
2 Суп овочевий, шаг 2

Перебрати і ретельно промити перлову крупу.

3 Суп овочевий, шаг 3

У киплячу воду опустити підготовлені картоплю і крупу. Варити на середньому вогні 20 хвилин.

4 Суп овочевий, шаг 4

Солоні огірки нарізати кубиками.

5 Суп овочевий, шаг 5

Очистити, помити і нарізати кубиками ріпчасту цибулю.

6 Суп овочевий, шаг 6

Очистити, помити і натерти на крупній тертці моркву.

7 Суп овочевий, шаг 7

Помити і дрібно нарізати зелень.

8 Суп овочевий, шаг 8

Розігріти сковороду, налити рослинне масло. У гаряче масло, додати цибулю і моркву. Тушкувати, помішуючи, на середньому вогні 3-4 хвилини.

9 Суп овочевий, шаг 9

Додати порізані огірки, тушкувати все разом 5 хвилин. Потім покласти томат-пасту, перемішати. Гасити 1 хвилину.

10 Суп овочевий, шаг 10

Викласти зажарку в суп. Посолити, поперчити, додати лавровий лист. Варити суп овочевий 5-10 хвилин під кришкою. Дати настоятися 10 хвилин. Суп овочевий готовий. Перед подачею покласти зелень.

11 Суп овочевий, шаг 11

Готовий суп овочевий. Приємного апетиту!

Вгору