Розсольник з м'яса курки з перловою крупою

13 8 20 хв. 60 хв.

Рецепт розсольнику з куркою і перловкою. Заправляється готову страву не сметаною, як зазвичай, а майонезом.

Продукти
  • М'ясо куряче - 300 г
  • Картопля - 2-3 шт.
  • Огірки солоні - 2 шт.
  • Перловка - 70 г
  • Цибуля - 1 шт
  • Морква - 1 шт.
  • Олія рослинна - 2 ст. ложки
  • Майонез - 2 ст. ложки
  • Томат-паста - 1-2 ст. ложка
  • Цибуля зелена подрібнений - 2 ст. ложки
  • Лавровий лист - 1 лист
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для розсольнику з перловкою і куркою перед вами.

Шаг №2

Як зварити суп з перловкою з курки:

М'ясо промити.

Шаг №3

Потім нарізати невеликими шматочками (близько 1,5*2 см).

Шаг №4

Курку залити 1,5 л холодної води, варити 45 хв, знімаючи піну.

Шаг №5

Перлову крупу добре промити.

Шаг №6

Крупу варити до напівготовності (близько 15-20 хвилин), відкинути на друшляк.

Шаг №7

Огірки нарізати кубиками.

Шаг №8

Картоплю очистити, вимити, нарізати кубиками.

Шаг №9

Цибуля очистити, вимити, подрібнити.

Шаг №10

Морква очистити, вимити, натерти на крупній тертці.

Шаг №11

Цибулю, моркву і огірки пасерувати в маслі, додати томатну пасту, перемішати. Гасити близько 2-3 хвилин на маленькому вогні.

Шаг №12

У киплячий бульйон покласти картоплю і перлову крупу, варити суп з куркою і перловкою 10 хв на середньому вогні.

Шаг №13

Додати пасеровані овочі, лавровий лист, посолити, поперчити, варити курячий суп з перловкою ще 10 мін.

Шаг №14

Помити і дрібно нарізати зелений лук.

Шаг №15

Готовий розсольник з куркою і перловкою розлити по тарілках, заправити майонезом, посипати зеленою цибулею.
Приємного апетиту!

Вгору